Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان شهر قرنطینه و ویروس‌زده "ووهان" در استان "هوبی" (هه‌بی) چین در تهیه غذا با چالش‌های اساسی روبه‌رو هستند.   به دلیل محدودیت‌های شدید تعریف شده برای ساکنان، خرید از سوپرمارکت یا خوردن در خارج از خانه برای شهروندان ووهان دیگر آسان نیست. این محدودیت‌ها برای کند شدن شیوع ویروس کرونا وضع شده‌اند.

الجزیره در ساعات قبل از کشته شدن ۲۵۹ نفر از بیماران و ابتلای بیش از ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر به این ویروس خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اپلیکشین چینی "وایبو" (Weibo) چین پر از شکایت و غر‌و‌لند مردمی است که در تهیه غذا با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

یکی از شهروندان ووهان در این باره در پیجش نوشته است: برخی از سبزیجات خاص پیدا نمی‌شوند و قیمت برخی از غذا‌ها و مواد غذایی نیز افزایش یافته است.

حتی تحویل غذا نیز خطراتی در پی دارد.
مردم ووهان در تهیه مواد غذایی و تحویل غذا با مشکل روبه‌رو شده‌اند/ عکس: MEITUAN

"شینگ شینگ یین" یک دانشجو در ووهان در این باره گفت: من قبلا به دفعات در هفته غذای بیرون سفارش می‌دادم. اما اینک تعداد سفارشات بسیار کمتر شده، چون نمی‌خواهم با فرد آورنده غذا در تماس مستقیم باشم.

در این میان یک شرکت ارسال غذا در چین در حال استفاده فناوری برای حل این مشکل است.

بازار پیک و ارسال مواد غذایی در چین در سال‌های اخیر با سرعت زیادی رشد کرده و شرکت "موی‌توان" (Meituan) با ۴۴۰ میلیون مشتری و ۷۰۰ هزار قاصد روزانه بزرگترین شرکت ارسال مواد غذایی این کشور محسوب می‌شود.
برخی از مردم چین از مواجه با پیک‌های غذا به دلیل احتمال ابتلا به ویروس کرونا نگرانند/ عکس: MEITUAN


اینک این شرکت قصد دارد در این شرایط بحرانی با تکیه بر فناوری به حمایت از مردم قرنطینه ووهان و دیگر شهر‌های استان هوبی بپردازد.

"مای‌توان" (MEITUAN) با حمایت شرکت "تنسنت" یک اپلیکیشن تحویل غذا را به گونه‌ای تنظیم کرده که مشتریان و قاصدان نیازی به دیدار چهره به چهره نداشته باشند. تنسنت یکی از غول‌های بزرگ اینترنت در چین است.

به کمک اپلیکیشن جدید شرکت "مای‌توان"، کاربران می‌توانند از آورنده غذا بخواهند که بسته غذا را به پذیرش ساختمان تحویل دهد یا آن را در راه‌پله‌ها بگذارد. آن‌ها همچنین می‌توانند از طریق این برنامه به صورت مستقیم با پیک غذا ارتباط برقرار کنند و در مورد رها کردن غذا در محل مورد نظر خود صحبت کنند.

شرکت "مای‌توان" روزانه ۱۰۰۰ بسته و مواد غذایی سالم برای پخت و پز را برای کادر پزشکی فعال در ووهان ارسال می‌کند.

شرکت "مای‌توان" قفسه‌های قفل‌داری را در بخشی ار بیمارستان قرار داده که بدون نیاز به تماس قفل می‌شوند. این کار باعث می‌شود غذا هیچ تماسی با آورندگان نداشته باشد. از طرفی این قفسه با QR کد توسط کادر بیمارستانی باز خواهد شد.
قفسه‌های قفل‌دار شرکت "مای‌توان" که به صورت ویژه برای قرار دادن غذا در بیمارستان نصب شده‌اند/ عکس: MEITUAN


بسیاری از شرکت‌ها مانند فیس بوک، "وی‌ورک" و گروهی از بانک‌ها مانند "مورگان استنلی" از کارمندان خود خواسته‌اند تا از خانه کار کنند. چنین اقداماتی باعث افزایش تقاضا در سفارش غذا از بیرون می‌شود.
نحوه تحویل گرفتن غذا توسط کادر بیمارستانی ووهان در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا/ عکس: شرکت MEITUAN


اپلیکیشن رایگان "بدون-ارتباط" شرکت "مای‌توان" برای اولین بار در ووهان راه‌اندازی شد. این برنامه در سراسر چین وارد بازار شد و اینک در ۱۸۴ شهر این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. "مای‌توان" اعلام کرد: انتظار داریم این برنامه تا پایان هفته در سراسر چین عملیاتی شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا مواد غذایی تحویل غذا شده اند روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۶۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد حیدری معاون حقوقی، مالی و امور مجلس وزیر نیرو، گفت: امروزه آب و برق، تنها عنصر آسایش نیست و برای رشد تولید، پیشرفت روز افزون صنعت و تجارت و فناوری، رشد اشتغال، رشد ۸ درصدی، جلوگیری از تورم و بیکاری، و نیز استفاده از ظرفیت‌های معادن و کشاورزی، کلیدی‌ترین عامل آب و برق است.

معاون حقوقی، مالی و امور مجلس وزیر نیرو با بیان اینکه کسری‌های تأمین برق در سال‌های (۱۳۹۹) و (۱۴۰۰) موجب تعطیلی بسیاری از مشاغل شد، تصریح کرد: برق به دلیل ارتباط مستقیم با اشتغال و سفره مردم، عامل اصلی رضایتمندی مردم بوده و به یک عنصر حیاتی در خصوص، سایش، اشتغال و امنیت تبدیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه کارکنان صنعت آب و برق، حافظان آرامش و آسایش مردم هستند، گفت: علاوه بر این موارد، حیات مردم در بیمارستان‌ها و سایر مراکز خطیر، در گرو صنعت آب و برق کشور است. یکی از مهم‌ترین پست‌های کلیدی در صنعت آب و برق، مدیران و کارکنان حقوقی هستند چون ارتباط مستقیم با خدمت‌رسانی به موقع به مردم دارد.

حیدری خاطرنشان کرد: اگر بیمارستانی حتی با سال‌ها تأخیر افتتاح شود، مشکلی برای حیات مردم ایجاد نمی‌کند، اما اگر برق فقط سه روز قطع شود، زندگی و امنیت و تغذیه مردم به واسطه فساد مواد غذایی، تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد.

این مسؤول همچنین با اشاره به تشکیل شورای حقوقی وزین وزارت نیرو متشکل از تمام حقوقدان‌های کشور از مجلس، دیوان عدالت اداری، دادستانی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و حقوقدان‌های شرکت‌ها مادر تخصصی، تصریح کرد: جلسات این شورا به صورت منظم برگزار و در آن تصمیمات و راهبردهای کلان وزارت نیرو با خرد جمعی اتخاذ می‌شود.

حیدری در عین حال به گستره خدمات وزارت نیرو نیز اشاره و تصریح کرد: از آنجایی که گستره خدمات وزارت نیرو بسیار وسیع است، ارتباطات زیادی با مردم داریم و همین موضوع موجب می‌شود، بعضاً سالانه تا حدود ۶۰ هزار پرونده تشکیل شود.

وی با بیان اینکه اگر نتوانیم اولویت‌بندی خوبی داشته باشیم، منافع مردم و دستگاه از بین می‌رود، اضافه کرد: اگر پرونده‌ای شرایط ویژه دارد یا ارزش مالی پرونده‌ای زیاد است، باید شرکت مادر تخصصی در جریان قرار گیرد چون در پرونده‌های سنگین نیاز به همفکری و ارتباطات بیشتری وجود دارد.

این مسؤول همچنین از راه‌اندازی سامانه‌ای در وزارت نیرو خبر داد که بلافاصله پس از تشکیل پرونده قضائی، در ستاد قابل مشاهده باشد.

معاون حقوقی، مالی و امور مجلس وزارت نیرو با تاکید بر اینکه کارکرد دفاتر حقوقی با اعتبارات شرکت در ارتباط است، اظهار داشت: مدیران حقوقی شرکت‌ها باید با مدیران قضائی، دادگستری، اطلاعاتی و انتظامی استان در ارتباط باشند و آنها را از وضعیت دستگاه آگاه کنند چرا که نباید برای اجرای حکم یک نفر، تمام خدمات یک دستگاه متوقف و حساب‌ها بسته شود.

حیدری در پایان تاکید کرد: رعایت عدالت به معنی رسیدن حق صرفاً به دستگاه نیست و باید مدیر حقوقی، مدیران دستگاه را از واقعیت پرونده‌ها آگاه کنند و اگر کسی شکایتی کرد و شکایتش به حق بود باید احقاق حق شود.

کد خبر 6096364

دیگر خبرها

  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟