Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@18:50:49 GMT

دریافت تندیس برند محبوب مصرف کنندگان توسط مای

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۳۷۶۱

دریافت تندیس برند محبوب مصرف کنندگان توسط مای

این برند دارویی، بهداشتی و آرایشی که از سال 1381 فعالیت خود را آغاز کرده است با ارتقاء کیفیت محصولات و اضافه کردن محصولات جدید همواره در جهت تامین بهترین‌ها نه تنها برای رفع نیازهای بهداشتی و آرایشی مصرف کنندگان گام برداشته است؛ بلکه با جدی گرفتن مسئولیت اجتماعی خود همیشه در شرایط سخت در کنار هموطنان ایستاده و سعی کرده، باری را از دوش ملت شریف ایران بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دریافت تندیس برند محبوب مصرف کنندگان

 برند مای در بین 12 برند برتر تولید کننده محصولات آرایشی و زیبایی بانوان موفق به کسب بیشترین آرا در بین بیش از 130000 رای شده و تندیس سال 99 رضایت مصرف کنندگان را، در 29 مرداد ماه توسط مدیر عامل خود جناب آقای ناصر گورابی دریافت کرد.

 کسب رضایت مصرف کنندگان یکی از بزرگترین اهداف تولید است و هر شرکتی به این افتخار دست یابد، بدون شک در مسیر درستی گام برمی‌دارد. دلایل اصلی انتخاب شدن برند مای را می‌توان به دو دسته اصلی تقسیم کرد.

همراهی با مردم کیفیت بالا و مطابق نیاز روز بودن محصولات

برند مای همراه همیشگی مردم در زمان نیاز

 حضور این برند در ارسال کمک به مردم سیل زده سیستان، تامین مایحتاج تحصیل کودکان نیازمند این منطقه، و همراهی با خط مقدم مبارزه با کرونا یکی از مهمترین دلایل محبوب شدن این برند در بین مردم است.

 در دوران هجوم کرونا، برند مای با توزیع کرم مرطوب کننده و ژل ضد عفونی کنننده در بین پاکبانان، ارسال کرم مرطوب کننده به پرستاران در سراسر ایران و اهدا ژل ضد عفونی کننده دست و کرم مرطوب کننده به کادر پزشکی بخش مبارزه با کرونا بیمارستان‌ها، نظیر بیمارستان مسیح دانشوری و امام خمینی در خط مقدم مبارزه با کرونا ایستاد. 

 همچنین با همراهی موسسه مهر گیتی اقدام به تجهیز هنرستان دخترانه نرجس خانعلی زاده پرستار فوت شده در اثر کرونا کرد.


کیفیت بالا و مطابق نیاز روز بودن محصولات

محصولات برند مای در بزرگترین کارخانه بهداشتی و آرایشی خاورمیانه تولید می‌شود. فرمولاسیون محصولات این برند تحت لیسانس شرکت کال اند کو آلمان بوده و مواد اولیه آن دارای بهترین کیفیت تایید شده در سطح جهان است. بنابراین محصولات با کیفیتی قابل رقابت با برندهای خارجی با قیمتی بسیار مناسب، مطابق نیاز روز مردم، در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرند. هم اکنون تولیدات این برند به خاورمیانه و کشورهای اروپایی صادر می‌شود. 

 برند مای در سال گذشته با افتتاح لاین ویژه آقایان گام مهمی در رفع نیاز نیمی از جمعیت کشور با تولید محصولات با کیفیت بسیار بالا برداشت و هم اکنون انواع شامپو و شامپو بدن، ضد آفتاب، لوسیون پس از اصلاح، بادی اسپلش، مام رول، مرطوب کننده، ژل مو، اسپری و عطر را برای آقایان تولید می‌کند.

 این برند با تولید محصولات ضد عفونی کننده، نظیر مایع و ژل ضدعفونی کننده دست در سایزهای مختلف بخشی از نیاز بازار را در دوران هجوم کرونا بر طرف کرد.

دریافت تندیس برند محبوب مصرف کنندگان در دومین سال متوالی، بی شک نشان دهنده تداوم رضایت مردم از این برند است و انتظار می‌رود که این برند با ادامه اقدامات موثر خود، جایگاه خود را در میان مصرف کنندگان حفظ کرده و در راه کسب رضایت هر چه بیشتر آن‌ها قدم بردارد.ش

لینک کوتاه: asriran.com/0037Sy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مای مصرف کنندگان مرطوب کننده برند مای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال

"آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد"، شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴ است. در واقع بدون صرف وقت پزشکان و آموزش و یادگیری بیماران برای کسب مهارت‌های خودمراقبتی و مشارکت آنان در امور تشخیص، پیشگیری و درمان آسم، مشکلات و پیامدهای این بیماری قابل کنترل نخواهد بود.

دکتر مصطفی معین، رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران در پیامی فرا رسیدن بیست و هفتمین سال “روز جهانی آسم”(سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۸) را فرصتی مناسب بمنظور جلب توجه مسئولان و آگاهی بیشتر جامعه به اهمیت بیماری آسم به عنوان شایعترین بیماری مزمن دوران کودکی و نوجوانی و جوانی و شایع‌ترین بیماری‌ تنفسی بزرگسالان، و با هدف مشارکت همگان در کمک به رفع کاستی‌های دارو و درمان و چالش های پیشگیری، کنترل و مراقبت از بیماران دانست.

 به این مناسبت یک همایش علمی و مباحث تخصصی در این زمینه در تهران(بیمارستان میلاد) و توسط شاخه‌های انجمن آسم وآلرژی ایران در چندین استان دیگر برگزار می‌شود.

در ادامه پیام دکتر معین آمده است که هم اکنون بیش از ۳۵۰ میلیون تن از جامعه بشری از علائم تنفسی آسم رنج می‌برند و طبق مطالعات اخیر (۸-۱۳۹۷) انجام گرفته در مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی، حدود ۱۰/۹ درصد از کودکان و بیش از ۸/۹ درصد از بزرگسالان در ایران دچار این بیماری هستند.

نتایج پژوهش های علمی بین‌المللی نشان می‌دهد که با وجود پیشرفت هایی که در تشخیص و درمان دارویی آسم حاصل شده و میزان مرگ و میر به علت این بیماری کاهش یافته ولی هنوز هم مشکلات تنفسی بیماران در حدود ۵۰ درصد از موارد بخوبی کنترل نشده که علت آن عدم مهارت بیماران در مصرف اسپری‌ها و یا عدم همکاری آن‌ها در مصرف اسپری استروئیدی تجویزه شده توسط پزشکان معالج در ۳۰ تا ۷۰ درصد موارد بوده است.

وی در این خصوص می افزاید: عدم کنترل مطلوب آسم موجب می‌شود که کیفیت زندگی این بیماران و خانواده‌های ایشان از نظر روانی و اجتماعی کاهش یابد و هزینه های مستقیم و غیر مستقیم و سنگین دارو و درمان که بطور میانگین سالانه بالغ بر حدود ۳۰ میلیون تومان(۵۰۰ دلار) برای هر بیمار است، به آن‌ها تحمیل شود. همچنین افراد مبتلا به آسم با افت تحصیلی و غیبت از کلاس درس و یا کار و اشتغال، اختلال در خواب و استراحت، محدودیت در انجام ورزش و فعالیت های روزمره روبرو می‌شوند. عدم کنترل مطلوب بیماری آسم کاستی‌های و علت‌های مختلفی دارد که رفع آن‌ها منوط به اهتمام پزشکان معالج، همکاری بیماران و خانواده های آنان و برنامه ریزی مناسب مسئولان نظام سلامت قرار دارد. بنابراین رفع این کاستی ها نیز در سه محور به شرح زیر ارائه می شود:

الف- رفع علل و کاستی های مربوط به تشخیص، درمان و پیشگیری توسط پزشکان

۱. عدم تشخیص دقیق و به هنگام آسم با وقت گذاری کافی برای بیماران

۲. درمان ناقص (مقدار دارو و طول مدت مصرف) با اسپری های کورتیکواستروئیدی

۳. عدم ارتباط منظم با بیماران و ارزیابی پیشرفت بهبودی با انجام معاینه و آزمون های تنفسی و یا آزمون های حساسیت (آلرژی)

۴. عدم ارائه آموزش و آگاهی به بیماران نسبت به مزمن بودن بیماری و جلب اعتماد و مشارکت آنان در چگونگی مصرف درست داروها در بلند مدت و سالم سازی محیط زندگی

۵. عدم تشخیص و درمان بیماری های همزمان مانند چاقی و اضافه وزن، آلرژی بینی و سینوزیت، اکزمای پوست یا رفلاکس معده

۶. توجه نکردن به شرایط خانوادگی، مسایل روانی- اجتماعی و وضعیت اقتصادی بیماران، و تاثیرپذیری آن ها از خرافه‌ها و شایعات و شبه‌علم در اینترنت

ب- رفع علل و کاستی های مربوط به بیماران(و خانواده‌ها) در زمینه نیاز به افزایش آگاهی، یادگیری و رعایت توصیه‌های پزشک معالج و کسب مهارت‌های خودمراقبتی

۱. عدم همکاری بیماران (و خانواده‌ها) در مراجعه منظم به پزشک و مصرف طولانی مدت داروها

۲. عدم مصرف دقیق داروهای استنشاقی و استفاده از ابزار کمک دارویی(آسان‌نفس، دم‌یار...) به شکل درست

۳. نگرانی و یا وحشت از مصرف اسپری های تنفسی بویژه کورتیکواستروئیدهای استنشاقی، تاثیرپذیری از شایعات و شبه‌علم در فضای مجاری

۴. عدم همکاری در پیگیری توصیه های پزشک معالج برای بهداشتی کردن محیط زندگی و پرهیز از مواد آلرژی زا و یا تحریک کننده مانند دود سیگار و اسپند

۵. عدم گزارش دقیق سوابق پزشکی و ابتلا به بیماری های دیگری غیر از آسم به پزشک معالج

۶. مشکلات اقتصادی و عدم تمکن مالی بیماران برای تهیه اسپری‌های دارویی، مراجعه به اورژانس و بستری شدن در بیمارستان

ج- رفع کاستی های مربوط به برنامه ها و اقدامات نظام سلامت و دولت

۱. عدم دسترسی برابر بیماران به مراقبت های بهداشتی اولیه ، پزشکان عمومی و خانواده

۲. عدم دسترسی برابر بیماران به خدمات تخصصی و فوق تخصصی بر پایه نظام ارجاع

۳. عدم دسترسی برابر بیماران به داروها و ابزار بهداشتی و کمک دارویی با توجه به هزینه های سنگین، کمیابی و یا نایابی اسپری‌ها و برخی از داروهای حیاتی

۴. عدم پوشش مطلوب و پاسخگوئی بیمه های درمانی همگانی در سطح کشور

۵. عدم برنامه ریزی ملی از سوی دولت برای کنترل ریزگردها، آلاینده های شیمیایی در قطب های صنعتی و آلودگی هوای کلان‌شهرهای پرترافیک

۶. توجه بیشتر به آلرژی، آسم و سایر بیماری‌های مزمن و حاد تنفسی در برنامه‌های درسی و آموزشی دانشگاه‌ها، ارائه آموزش‌های عمومی در صدا و سیما و شبکه‌های مجازی برای پیشگیری اولیه و نیز جلوگیری از انتشار خرافات و شبه‌علم به‌نام طب اسلامی و سنتی

رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران در این پیام اظهار امیدواری کرده است با اهتمام تمامی استادان، دانشجویان، پژوهشگران، پزشکان، پرستاران، مربیان بهداشت مدارس، مسئولان نظام سلامت و نهادهای مدنی در سطح شبکه ای از نهادهای علمی، تخصصی و اجرایی در بخش‌های دولتی و غیردولتی و با تاکید بر امر "آموزش و یادگیری همگانی" بتوانیم به هدف کنترل آسم در سطح ملّی و ایجاد "جامعه ای سالم و توانمند" نائل شویم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌