Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@01:32:29 GMT

کمپین «پیدا شو» برای زنان ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۴۰۵۴

کمپین «پیدا شو» برای زنان ایرانی

تصاویر زیبایی که این روزها در نقاط مختلف شهر، ضیافت چشم نوازی از خواستن و توانستن را با شعار «پیدا شو» به نمایش گذاشته اند، محصول مسئولیت اجتماعی یک برند خوشنام ایرانی به نام «مای لیدی» است که چند دهه متمادی در پیوندی استوار با بانوان این سرزمین به دنبال افزایش رفاه و منزلت اجتماعی آنان بوده است.

شرکت زرین رویا با برند معتبر مای لیدی این کمپین خلاقانه را در حالی برای مشتریان، علاقه مندان و مخاطبان مای لیدی و عموم شهروندان تهرانی و بانوان ایرانی تدارک دیده است که این روزها به واقع چشم و ذهن ما مردم خاورمیانه به این استراحت زیبایی شناسانه نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمپین شرکت زرین رویا تولید کننده محصولات بهداشتی بانوان با نشان تجاری مای لیدی در قالب این کمپین به یاری نگار سماک نژاد چهره شناخته شده و فعال ورزش‌های استقامتی و کوهنورد موفق ایرانی آمده است تا پیام روشن و امیدوار کننده ای برای بانوان مهربان سرزمین مان داشته باشد، پیامی که به آن‌ها می‌گوید: «پیدا شو» از پشت غبار عادت، غبار نامهربانی‌ها، غبار دلتنگی‌های روزمره و حتی غبار روزمرگی و تکرار بیرون بیا و پیدا شو، پیدا کن، جستجوگر باش و چشم در بلندترین قله آرزوها و خواست‌های واقعی ات، در مسیری که به تو هویت و اصالت می‌بخشد قدم بگذار؛ درست همان گونه که نگار سماک نژاد با همیاری مای لیدی برای صعود به دماوند عزیز اقدام کرده است. درست همان گونه که زنان بزرگ ایرانی مانند یوتاب و آرتمیس و آتوسا و آذرمیدخت و آناهیتا و... که در این تاریخ رنگین درخشیدند.

نگار سماک نژاد در قالب این کمپین و در چالشی خود خواسته از چهار جهت به سمت دماوند صعود می‌کند. کمپینی که مجموعه ای از نشانه‌ها و سمبل‌ها، حرف‌ها و تاویل‌های مختلف را در خود نهفته دارد. چهار گوشه دماوند. زنی در مسیری مردانه. زنی به دنبال سخت ترین اهداف، زنی که برای پیدا شدن به قله می‌رود و این کار را نه یک بار بلکه چهار بار تکرار می‌کند. اصالت عمل، ارزش تکرار و ماندگاری، اولویت برنامه ریزی، چالش زن بودن و قوای جسمانی و ده‌ها نشانه قابل تفسیر دیگر در این کمپین اندیشه ورزانه مای لیدی نهفته است که همگی پیام‌های روشنی برای بانوان سرزمین ماست. پیام‌هایی مانند: تکاپو، تلاش، پویایی، چندگانگی و چند بعدی بودن، نقش‌های متعدد داشتن، خاصیت برنامه ریزی؛ همان گونه که برای این کمپین خلاقانه برنامه ریزی یک ساله ای انجام گرفته است.

نکته دیگری که باید بدان اشاره شود این است که برند مای لیدی در این کمپین از نشان دادن لوگوی برند خود و تبلیغات مستقیم (آن چنان که رایج است) و اهداف تجاری، چشم پوشی کرده و در راستای فعالیت های حمایتی و مسئولیت مدنی خود، تعداد زیادی بیلبورد را در نقاط مختلف شهر اکران کرده است که چنین رفتاری فراتر از انتظاراتی است که معمولا از برند ها و شرکت های تجاری می رود.

هدف واقعی این کمپین «توانمند سازی زنان در راستای پیدا شدن آن ها» و حضور موثرتر در اجتماع است. توانمندی هایی که در واقع در زنان به طور بالقوه وجود دارد و فعالیت هایی از این دست، به نوعی  «یادآوری توانمندی‌های زنان ایرانی» است تا بدانند چقدر قدرتمند هستند و بر این توانایی واقف باشند و بر آن ببالند.

سنگ‌بنای کمپین «در مسیر پیدا شو» بر پایه‌ انگیزه‌بخشی به زنان ایران‌زمین برای رسیدن به خودباوری بنا شده است و در این میان، نگار سماک‌نژاد به عنوان سفیر برند مای‌لیدی نماد خوبی برای ترسیم خطوط اصلی برند و ارسال پیام‌های آن است. 

نگار، بانویی است که فعالیت در رشته‌های ورزشی استقامتی، موفقیت در حوزه تحصیل و اجتماع، حضور به عنوان یک آموزگار موفق و ایجادکننده کانون‌های فعال برای زنان علاقه مند و... ویژگی‌هایی برای وی ایجاد کرده است که به عنوان یک بانوی ایده آل از منظر جامعه ای مترقی بر شمرده شود. 

بیلبوردهای «در مسیر پیدا شو» اکنون در کنار اتوبان‌های اصلی شهر تهران برافراشته شده‌اند تا پیام کمپین را به گوش همه برسانند و مردم را به تعامل و همراهی با فعالیت‌های هدفمند آن در شبکه‌های اجتماعی دعوت کنند.

این بیلبوردها، در حقیقت، حکایتگر زنانی هستند که در تاریکی پیش از طلوع بر می‌خیزند، ریسمان محکم زندگی را در دست می‌گیرند و از من و تو «ما» می‌سازند که در کلامی دیگر «جامعه» نامیده می‌شویم.

تمام این برنامه ریزی‌ها و ریزه کاری‌های شکلی و محتوایی که به وسیله مفاهیم بصری و المان‌های متعدد یا به واژه‌ها و عبارت‌های برگزیده ابعاد مختلف پیام را منتقل می‌کنند، باعث شده است که این برنامه بسیار موفق از آب درآمده و توجه کارشناسان حوزه بازاریابی و تبلیغات را به خود جلب کرده است.

به نظر می‌رسد بتوان در پایان پیام این کمپین را به این شکل هم توصیف کرد: زنان توانا مانند ققنوسی هستند که از خاکستر ضعف‌ها و ناتوانایی‌هایی که تلاش می‌شود به آن‌ها نسبت داده شود، برمی‌آیند و با احساس اعتماد به نفس و قدرتی باور پذیر به سمت افق‌های تازه حرکت می‌کنند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کمپین می توانید به سایت مای لیدی به نشانی  https://myladypads.com/ مراجعه کرده و یا از صفحه اینستاگرام این برند به نشانی https://www.instagram.com/myladyiran/ بازدید کنید. 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم طالبان محمد اسلامی وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک اربعین 1400 کرونای لامبدا مای لیدی شرکت زرین رویا نگار سماک نژاد محصولات بهداشتی محرم طالبان محمد اسلامی وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک اربعین 1400 کرونای لامبدا نگار سماک نژاد برنامه ریزی مای لیدی پیدا شو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در همایش ملی جایزه البرز با بیان اینکه این اتفاق، کار بسیار زیبا و ستودنی است، گفت: در طول تاریخ، کشور عزیزمان ایران مهد عالمان و دانشمندان بوده و علما و دانشمندان و فیلسوفان خود را قدر می‌دانسته که این در فرهنگ ما نهادینه شده است.

وی افزود: ما در کشورمان شما را سرمایه نمادین می‌دانیم، سرمایه انواع مختلفی دارد؛ مادی، معنوی و اجتماعی، یکی از مهمترین بخش‌های سرمایه انسانی و سایر سرمایه‌ها سرمایه نمادین است.

زلفی گل با بیان اینکه سرمایه نمادین می‌تواند انسانی و غیرانسانی باشد گفت: به عنوان مثال وقتی در یک زمین کم ارزشی، یک نهاد و دستگاهی قرار می‌گیرد تحت عنوان دانشگاه یا پژوهشگاه، آن منطقه ارزش پیدا می‌کنند، وقتی یک دانشمندی در یک منطقه ضعیف مطب می‌زند و حضور پیدا می‌کند، آن منطقه کم برخوردار، ارزش پیدا می‌کنند. به همین دلیل شما عزیزان را سرمایه‌های نمادین کشورمان می‌دانیم که در هر مجلس و منطقه قرار بگیرید به آن وجاهت می‌دهید.

وزیر علوم با بیان این مطلب که مزیت‌های ایجابی لازم است که بر مبنای علم ایجاد شود خاطرنشان کرد: با توجه به علم و دانش جدید می‌تواند فناوری و تکنولوژی جدیدی خلق کنید، مزیت‌های جدید برای شما ثروت و قدرت ایجاد می کند.

وی افزود: خوشبختانه در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده و خانواده‌های ما در سبد خانوار خودشان برای بخش آموزش پیش بینی لازم را می‌کنند که این یک فرصت است برای ما که باید قدر آن را بدانیم.

زلفی گل تصریح کرد:بزرگترین سرمایه هر کشور فرهنگ آن است، فرهنگ فکر را شکل می‌دهد و فکر عمل درست را منجر می‌شود، این کار زیبای بنیاد البرز ایجاد فرهنگ سالم برای نسل‌های آینده هم هست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • زلفی گل: در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده است
  • مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از شاهنامه | لااقل بیت هایی بهتر پیدا می‌کردید
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟