Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصاویر زیبایی که این روزها در نقاط مختلف شهر، ضیافت چشم نوازی از خواستن و توانستن را با شعار «پیدا شو» به نمایش گذاشته اند، محصول مسئولیت اجتماعی یک برند خوشنام ایرانی به نام «مای لیدی» است.

به گزارش برنا، مدتی است که در بیلبوردهای عظیم شهری که این روزها در نقاط مختلف شهر، خودنمایی می‌کنند تصویر زنی ایرانی تبار به نمایش گذاشته شده است که عزمی راسخ و در چالشی کنشگرانه، با پیام «تداوم حضور و پیدایی و پایایی زنان»، رو به دماوند دارد و چون غزال تیزپا گام در مسیر قله گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویر زیبایی که این روزها در نقاط مختلف شهر، ضیافت چشم نوازی از خواستن و توانستن را با شعار «پیدا شو» به نمایش گذاشته اند، محصول مسئولیت اجتماعی یک برند خوشنام ایرانی به نام «مای لیدی» است که چند دهه متمادی در پیوندی استوار با بانوان این سرزمین به دنبال افزایش رفاه و منزلت اجتماعی آنان بوده است.

شرکت زرین رویا با برند معتبر مای لیدی این کمپین خلاقانه را در حالی برای مشتریان، علاقه مندان و مخاطبان مای لیدی و عموم شهروندان تهرانی و بانوان ایرانی تدارک دیده است که این روزها به واقع چشم و ذهن ما مردم خاورمیانه به این استراحت زیبایی شناسانه نیاز دارد.

کمپین شرکت زرین رویا تولید کننده محصولات بهداشتی بانوان با نشان تجاری مای لیدی در قالب این کمپین به یاری نگار سماک نژاد چهره شناخته شده و فعال ورزش‌های استقامتی و کوهنورد موفق ایرانی آمده است تا پیام روشن و امیدوار کننده ای برای بانوان مهربان سرزمین مان داشته باشد، پیامی که به آن‌ها می‌گوید: «پیدا شو» از پشت غبار عادت، غبار نامهربانی‌ها، غبار دلتنگی‌های روزمره و حتی غبار روزمرگی و تکرار بیرون بیا و پیدا شو، پیدا کن، جستجوگر باش و چشم در بلندترین قله آرزوها و خواست‌های واقعی ات، در مسیری که به تو هویت و اصالت می‌بخشد قدم بگذار؛ درست همان گونه که نگار سماک نژاد با همیاری مای لیدی برای صعود به دماوند عزیز اقدام کرده است. درست همان گونه که زنان بزرگ ایرانی مانند یوتاب و آرتمیس و آتوسا و آذرمیدخت و آناهیتا و... که در این تاریخ رنگین درخشیدند.

نگار سماک نژاد در قالب این کمپین و در چالشی خود خواسته از چهار جهت به سمت دماوند صعود می‌کند. کمپینی که مجموعه ای از نشانه‌ها و سمبل‌ها، حرف‌ها و تاویل‌های مختلف را در خود نهفته دارد. چهار گوشه دماوند. زنی در مسیری مردانه. زنی به دنبال سخت ترین اهداف، زنی که برای پیدا شدن به قله می‌رود و این کار را نه یک بار بلکه چهار بار تکرار می‌کند. اصالت عمل، ارزش تکرار و ماندگاری، اولویت برنامه ریزی، چالش زن بودن و قوای جسمانی و ده‌ها نشانه قابل تفسیر دیگر در این کمپین اندیشه ورزانه مای لیدی نهفته است که همگی پیام‌های روشنی برای بانوان سرزمین ماست. پیام‌هایی مانند: تکاپو، تلاش، پویایی، چندگانگی و چند بعدی بودن، نقش‌های متعدد داشتن، خاصیت برنامه ریزی؛ همان گونه که برای این کمپین خلاقانه برنامه ریزی یک ساله ای انجام گرفته است.

 

نکته دیگری که باید بدان اشاره شود این است که برند مای لیدی در این کمپین از نشان دادن لوگوی برند خود و تبلیغات مستقیم (آن چنان که رایج است) و اهداف تجاری، چشم پوشی کرده و در راستای فعالیت های حمایتی و مسئولیت مدنی خود، تعداد زیادی بیلبورد را در نقاط مختلف شهر اکران کرده است که چنین رفتاری فراتر از انتظاراتی است که معمولا از برند ها و شرکت های تجاری می رود.

هدف واقعی این کمپین «توانمند سازی زنان در راستای پیدا شدن آن ها» و حضور موثرتر در اجتماع است. توانمندی هایی که در واقع در زنان به طور بالقوه وجود دارد و فعالیت هایی از این دست، به نوعی  «یادآوری توانمندی‌های زنان ایرانی» است تا بدانند چقدر قدرتمند هستند و بر این توانایی واقف باشند و بر آن ببالند.

سنگ‌بنای کمپین «در مسیر پیدا شو» بر پایه‌ انگیزه‌بخشی به زنان ایران‌زمین برای رسیدن به خودباوری بنا شده است و در این میان، نگار سماک‌نژاد به عنوان سفیر برند مای‌لیدی نماد خوبی برای ترسیم خطوط اصلی برند و ارسال پیام‌های آن است. 

نگار، بانویی است که فعالیت در رشته‌های ورزشی استقامتی، موفقیت در حوزه تحصیل و اجتماع، حضور به عنوان یک آموزگار موفق و ایجادکننده کانون‌های فعال برای زنان علاقه مند و... ویژگی‌هایی برای وی ایجاد کرده است که به عنوان یک بانوی ایده آل از منظر جامعه ای مترقی بر شمرده شود. 

بیلبوردهای «در مسیر پیدا شو» اکنون در کنار اتوبان‌های اصلی شهر تهران برافراشته شده‌اند تا پیام کمپین را به گوش همه برسانند و مردم را به تعامل و همراهی با فعالیت‌های هدفمند آن در شبکه‌های اجتماعی دعوت کنند.

این بیلبوردها، در حقیقت، حکایتگر زنانی هستند که در تاریکی پیش از طلوع بر می‌خیزند، ریسمان محکم زندگی را در دست می‌گیرند و از من و تو «ما» می‌سازند که در کلامی دیگر «جامعه» نامیده می‌شویم.

تمام این برنامه ریزی‌ها و ریزه کاری‌های شکلی و محتوایی که به وسیله مفاهیم بصری و المان‌های متعدد یا به واژه‌ها و عبارت‌های برگزیده ابعاد مختلف پیام را منتقل می‌کنند، باعث شده است که این برنامه بسیار موفق از آب درآمده و توجه کارشناسان حوزه بازاریابی و تبلیغات را به خود جلب کرده است.

به نظر می‌رسد بتوان در پایان پیام این کمپین را به این شکل هم توصیف کرد: زنان توانا مانند ققنوسی هستند که از خاکستر ضعف‌ها و ناتوانایی‌هایی که تلاش می‌شود به آن‌ها نسبت داده شود، برمی‌آیند و با احساس اعتماد به نفس و قدرتی باور پذیر به سمت افق‌های تازه حرکت می‌کنند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کمپین می توانید به سایت مای لیدی به نشانی  https://myladypads.com/ مراجعه کرده و یا از صفحه اینستاگرام این برند به نشانی https://www.instagram.com/myladyiran/ بازدید کنید. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مای لیدی نگار سماک نژاد پیدا شو نقاط مختلف شهر نگار سماک نژاد برنامه ریزی مای لیدی پیدا شو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از شاهنامه | لااقل بیت هایی بهتر پیدا می‌کردید
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان