Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپین تبلیغاتی و ارتباطی « پیدا شو » برند مای لیدی در ماه گذشته، سروصدای زیادی به پا کرد. ( البته سروصدای درست و استراتژیک و نه از آن جنس شلوغ بازی های سردردآور )

برند مای لیدی در طی سالهای گذشته، با یک استراتژی یکپارچه در حوزه برندسازی و تبلیغات، نمایش خوبی از وحدت رویه در بخشهای مختلف سازمان را در بازار متلاطم تبلیغات ایران به اجرا گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر همین عملکرد و ارتباطات یکپارچه است که حالا کمپین « پیدا شو » نیز هم به خوبی دیده شده، هم اثرات قابل توجهی گذاشته، قطعا هم به افزایش آگاهی از برند و حتی فروش پایدارتر کمک کرده و هم مردم و مخاطبان را هم دلزده نکرده است.

جمعیت قابل توجهی از مردم – به ویژه در تهران – تصاویر زیر را در ماههای گذشته در نقاط مختلف شهر دیده اند. 

بسیاری از داستان این کمپین باخبر هستند. نگار سماک نژاد، دونده موفق و معروف بین المللی با حمایت برند « مای لیدی » از چهار جبهه متفاوت به قله دماوند صعود کرد. هدف مای لیدی از این حرکت اینگونه بیان شد که قصد دارد در راستای اهداف و برنامه‌های خود مبنی بر توانمندسازی زنان و در حین اجرای یک چالش با عنوان « پیدا شو » آنان را به ابراز بیشتر افکار، احساسات و باورهای خود و همچنین، اطمینان به خودشان در موقعیت‌های گوناگون اجتماعی تشویق می‌کند.

از دید مای‌لیدی در این کمپین، هر بار زنی پا پیش می‌گذارد و قفل سکوت و انزوا و درخود فرورفتن را می‌شکند و به عبارتی خود را می‌یابد، الهام بخش دیگر زنان برای بیان خویشتن می‌شود.

مای لیدی پیش از این نیز در کمپین های مختلف اجتماعی، فرهنگی و تبلیغاتی همراهی خود برای یافتن و آشکار کردن توانایی‌های زنان را پیگیری کرده و به همین دلیل این کمپین نیز از سوی مای لیدی باورپذیر بود و مورد توجه زیادی قرار گرفت.

در این نوشته قصد است که از 4 منظر این کمپین را مورد تحلیل قرار دهیم تا بلکه احتمالا آموزه‌ای باشد برای سایر برندهای ایرانی.

1-   به هم پیوستگی عملکرد و شیوه های ارتباطی برند مای لیدی در حمایت و همراهی با زنان ایرانی در طی سالهای اخیر کاملا مشهود بوده و خوشبختانه شاهد پراکندگی و اغتشاش و پراکندگی پیام برند در ارتباطات مای لیدی نبودیم. یک پیام برند درست، متناسب با محصول و جایگاه برند و مرتبط با کلیه اقدامات ارتباطی. در واقع اثربخشی کمپین « پیدا شو » فقط به خلاقیت و شیوه اجرای جذاب و درست آن برنمی گردد و به عقبه و عملکرد پیش از این برند مای لیدی بسیار وابسته است. از این رو نمی توان یک ایده و اجرای عالی را برای برندی که یکپارچگی و شفاف بودن پیامش در گذشته درست نبوده، این چنین اثربخش پنداشت.

2-   پیام و جوهره برند مای لیدی در این سالها با نگاهی استراتژیک، مناسب برای جامعه ایرانی و با خلاقیت اثربخشی شکل گرفته است. موضوع عادات ماهانه زنان و دختران و محصول نوار بهداشتی در ایران، تقریبا یکی از تابوهای اجتماعی و فرهنگی بوده و هنوز هم هست. مای لیدی به درستی با شناخت این روند اجتماعی و فرهنگی و اتصال هوشمندانه آن به مظلومیت، ترس و در خفا نگاه داشته شدن اسرار و توانایی های زنان ایران، یک جوهره و پیام برند درست با منافع هم کارکردی و هم احساسی بجا خلق کرده است. اینکه زنان و دختران ایرانی سالها با موضوع عادات ماهانه خود و کالای نوار بهداشتی، با خجالت و مخفی کردن کنار آمده اند یک دستاویز استراتژیک ارزشمند برای استخراج یک منفعت برند و ارزش پیشنهادی جذاب برای مای لیدی شده است. این مخفی کردن مسئله زنان و دختران ایرانی، استعاره ای شد برای توجه به همه توانایی ها و استعدادهایی که به واسطه عدم بروز در زمان و مکان مناسب، موجب دیده نشدن زنان و دختران ایرانی در طول تاریخ ایران و از جمله هم اکنون شده است و کمپین « پیدا شو » با یک شعار جذاب و الهام بخش و درست، این استعاره را به خوبی نشان گرفته است.

3-   برند مای لیدی با کشف این جوهره برند و پیام و ارزش پیشنهادی احساسی، ذوق زده نشده و اتصال یکپارچه و اثربخشی میان ویژگیهای محصول، منافع کارکردی و احساسی آن، شخصیت برند، منافع اجتماعی و در نهایت ایده های مسئولیت اجتماعی ایجاد کرده است. شخصیت برند مای لیدی به واسطه حمایت و همراهی با مخاطب ( با آرکی تایپ پرستار ) و همچنین جرات دادن به زنان و دختران برای بروز درونیات شان و الهام بخشی عمومی به همه مردم که به استعدادهای دیده نشده زنان و دختران ایرانی اهمیت بدهند ( با آرکی تایپ قهرمان ) به درستی با جوهره هم پیوسته شده و سبک و لحن صحیحی برای این شخصیت در همه تبلیغات و ارتباطات برند مشاهده می کنیم. همین پیوستگی میان محصول، ارزش پیشنهادی، جوهره و شخصیت برند، منجر به کشف درست منافع اجتماعی و نهایتا ایده های مسئولیت اجتماعی شده است. برخلاف بسیاری از برندهای ایرانی که مسئولیت اجتماعی را کلا بیماران سرطانی و ساخت بیمارستان می بینند و با شعار دادن های ظاهری و صددرصد تبلیغاتی، هیچ اثر مثبتی از این اقداماتشان در کسب و کارشان دیده نمی شود و مخاطبان هم نه تنها مسئولیت اجتماعی آنها را باور نکرده و تازه آن را برای تظاهر و ریاکاری می پندارند. اما چالش درست مای لیدی توسط حتی مردم غیرمخاطب این برند هم باورپذیر می شود و به توسعه آن کمک هم می کنند.

4-   در تبلیغات ایران معمولا رسانه ( مدیا ) کمتر با اهداف و استراتژیها هماهنگ است و اغلب تصور می شود حجم بالای تبلیغاتی و رسانه های بیشتر موجب اثربخشی بیشتر می شود. نتیجه این تفکر انواع و اقسام تبلیغات پروپاگاندا و شلوغ بازیهای سردردآور بسیاری از محصولاتی ست که فقط جیب رسانه دار را پر می کنند. کمپین « پیدا شو » مای لیدی یک نمونه خوب از تعدد و تنوع رسانه های محیطی و دیجیتال بود که اتفاقا با حجم نسبتا بالا، اثربخشی درست و مطلوبی به جا گذارد. 

نویسنده: محمد زرین | مشاور و استراتژیست برند

mzarrin.bc@gmail.com

منبع: فردا

کلیدواژه: برند مای لیدی پیدا شو زنان و دختران ایرانی برند مای لیدی مسئولیت اجتماعی پیدا شو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولین آزمون بر خط الگوهای برتر مشاوره مراکز آموزشی استان بوشهر خبر داد، امروز ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مرحله استانی و به صورت آنلاین (برخط) و هماهنگ برگزار شد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: پس از ابلاغ دستورالعمل اجرایی نخستین جشنواره الگوهای برتر مشاوره به استان‌ها، منظور انتخاب کارشناسان برتر مشاوره مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای استان، آزمون تئوری مذکور به منظور رقابت ۱۵ نفر از کارشناسان مشاوره مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری در مرحله استانی به صورت هماهنگ و آنلاین برگزار شد.

وی افزود: جشنواره الگوهای برتر مشاوره در ۲ مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود و امروز در بخش استانی ۱۵ نفر از کارشناسان مشاوره مراکز آموزشی استان به صورت آنلاین با هم به رقابت پرداختند.

وی افزود: نتیجه این آزمون در کنار شاخص‌های عملکردی و توسعه فردی، مشاوران برتر مراکز آموزشی استان‌ها را در مرحله اول تعیین خواهد کرد.

دراهکی اهداف برگزاری این جشنواره را، شناسایی مشاوران برتر مراکز آموزشی و بهره گیری از توانمندی آنان، تشکیل بانک اطلاعاتی از برترین شیوه‌های ارائه مشاوره به مهارت جویان، فرهنگ سازی، ارتقای جایگاه مشاوران در مراکز و تاکید بر نقش مشاوره در هدایت مهارت جویان، ایجاد انگیزه در مشاوران به منظور بهبود عملکرد با بهره گیری از توانایی‌های فردی استفاده از ظرفیت‌های موجود، کمک به بهبود فرآیند جذب و نگهداشت کارآموزان در مراکز آموزشی و انتقال تجارب و مستندسازی رویه‌های مؤثر و خلاقیت‌ها عنوان کرد.

دراهکی تصریح کرد: مرحله کشوری به صورت عملی برگزار خواهد شد و کارشناسان مشاوره که توانسته‌اند امتیاز کافی را برای حضور در مرحله نهایی کسب کنند با هم به رقابت می‌پردازند و در پایان، کارشناس مشاوره برتر معرفی خواهند شد.

دراهکی گفت: در مرحله کشوری آزمون عملی با موضوعات؛ ارائه عملی مصاحبه مشاوره‌ای خلاقانه و ابتکاری، ارائه الگوی مشاوره و هدایت آموزشی و شغلی به همراه نوآوری و ارائه طرح پژوهشی مرتبط با مشاوره برگزار خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: در هفته ملی مهارت، از برگزیدگان نهایی به عنوان مشاوران برتر ملی، با معرفی الگوی مشاوره برتر از ایشان تقدیر خواهد شد.

کد خبر 6098264

دیگر خبرها

  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند