Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@02:59:55 GMT

مای اسکیپ، تحولی عظیم در صنعت اتاق فرار

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۴۰۵۴

مای اسکیپ، تحولی عظیم در صنعت اتاق فرار

 

صنعت اسکیپ روم ( اتاق فرار ) در ایران حدودا ازسال 1394-1395 با مجموعه هایی همچون اسکیپ روم دات آی آر،  راز ماز و ... آغاز شد.

در سال 1399، یک جمع دوستانه در صنعت اتاق فرا شکل گرفت و با همفکری های فراوان پرتال جامع مدیریت و رزرو آنلاین اتاق فرار با نام مای اسکیپ راه اندازی شد .

در ابتدای فعالیت مای اسکیپ، امکانات بسیار متفاوتی در اختیار پلیر ها و همچنین مجموعه داران محترم قرار گرفت که تا آن زمان ( و حتی هم اکنون ) هیچ سایتی این امکانات را ارائه نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم به زبان ساده بیان کنیم : 

مای اسکیپ یک پلتفرم جامع برای معرفی، رزرو آنلاین و همچنین مدیریت اتاق فرار هست که امکانات متعددی را در اختیار پلیر ها و همچنین مجموعه داران عزیز قرار میدهد ...

مای اسکیپ از ابتدای فعالیت تمرکز خود را برروی بهترین اتاق فرار ها در همه شهر های ایران گذاشت و تا کنون توانسته است اتاق فرار تهران ، اتاق فرار شیراز، اتاق فرار کرج ، اتاق فرار بندر انزلی و اتاق فرار مشهد را به سایت و اپلیکیشن خود اضافه کند.

اولین و تنها اپلیکیشن رزرو اتاق فرار 

در تاریخ 30 دی ماه 1401، پس از تلاش های بسیار تیم توسعه مای اسکیپ، اولین و تنها اپلیکیشن رزرو و مدیریت آنلاین اتاق فرار به صورت رسمی توسط مای اسکیپ و برای پلتفرم های ( اندروید و IOS ) منتشر شد و در دسترس پلیر ها و مجموعه داران عزیز قرار گرفت.

پلیر ها میتوانند از طریق این اپلیکیشن، بهترین اتاق فرار های ایران را مشاهده کنند و به صورت آنلاین اقدام به رزرو اسکیپ روم مورد نظر خود کنند. همچنین مجموعه داران عزیز نیز، میتوانند به سادگی از طریق اپلیکیشن مای اسکیپ، اتاق فرار های خود را به صورت حرفه ای مدیریت کنند.

امکانات بسیار مناسب و همچنین دسترسی ساده، باعث شد اپلیکیشن مای اسکیپ به سرعت در میان علاقه مندان به اتاق فرار رشد کند . همواره تلاش میکنیم، در فواصل زمانی کوتاه، امکانات جدیدی به اپلیکیشن و سایت اضافه نماییم.

همه اتاق فرار ها بر فراز نقشه ایران !

در تاریخ 20 بهمن ماه 1400، برای اولین بار، همه اتاق فرار ها را بر فراز نقشه ایران قرار دادیم، تا پلیر های عزیز بتوانند به سادگی و با سرعت بالا، نزدیکترین اتاق فرار به خودشان را پیدا کنند و به صورت آنلاین از طریق نقشه، اقدام به رزرو اسکیپ روم مورد نظر خودشان کنند.

از فروش همه اتاق فرار ها درآمد داشته باش !

شاید همیشه به این فکر کردیم که چطور میتونیم درآمد خودمون رو با روش های مختلف افزایش بدیم !  در مای اسکیپ ما سعی کردیم به همه جوانب بپردازیم و برای اولین بار در دنیا، یکی دیگر از آپدیت های بسیار کاربردی مای اسکیپ، سیستم جامع همکاری در فروش مای اسکیپ میباشد. 

با توجه به گستردگی دامنه اتاق فرار های مای اسکیپ، شما میتوانید به سادگی از فروش همه اتاق فرار هایی که رزرو فعال برروی مای اسکیپ دارند، درآمد داشته باشید. تنها کافیست از طریق پنل کاربری خودتان، لینک معرفی را در اختیار دوستان و یا اشخاصی که میشناسید قرار دهید تا پس از ثبت نام دوستانتان از طریق لینک اختصاصی شما در پرتال مای اسکیپ، درآمد کسب کنید !

سیستم کسب درآمد مای اسکیپ به این صورت است  : 

به ازاء رزرو اتاق فرار توسط هر شخصی که از طرف شما به مای اسکیپ معرفی شده است، 10% از درآمد مای اسکیپ به کیف پول همکاری در فروش شما واریز میشود و شما میتوانید مبلغ موجودی کیف پول را در حساب بانکی خود دریافت کنید و یا به منظور تخفیف در رزرو اتاق فرار از آن استفاده کنید.

این امکان برای همه کاربران سایت و اپلیکیشن مای اسکیپ ( هم در سطح مجموعه دار و هم در سطح پلیر ) قعال است و همه کاربران میتوانند از این آپشن استفاده کنند.

اولین و تنها سایت ساز اتاق فرار

از ابتدای فعالیت مای اسکیپ، یک سیستم جامع تخصصی سایت سازدر حوزه اتاق فرار راه اندازی کردیم تا همه مجموعه های اتاق فرار بتوانند با حداقل هزینه، سایت اختصاصی خودشان را داشته باشند و برروی برند سازی مجموعه خود کار کنند.

دایرکتوری اکتور ها و گیم مستر ها

یکی از نیاز های اساسی مجموعه ها و همچنین اکتور ها و گیم مستر ها، وجود یک دایرکتوری جامع به منظور استخدام اکتور ها و گیم مستر ها میباشد.

ما در مای اسکیپ، برای اولین بار در دنیا، اولین دایرکتوری اکتور ها و گیم مستر ها را به همین منظور ایجاد کردیم، تا بتوانیم به یکی از معضلات اصلی اتاق فرار ها پاسخ دهیم .

همیشه اولین بوده ایم و خواهیم بود !

هدف سازمانی در مای اسکیپ، اولین و بهترین بودن در تمامی عرصه های اتاق فرار بوده و خواهد بود. همواره نهایت تلاش خود را خواهیم کرد، تا با تکیه بر توانمندی همکارانمان، بهترین امکانات را در اختیار پلیر ها و مجموعه داران عزیز قرار دهیم.

 

در ادامه نظرات برخی از مدیران مجموعه های اتاق فرار را خواهیم شنید ... 

 

و بالاخره اپلیکیشن اتاق فرار

انقلابی برای صنعت اتاق فرار ایران، که با همت گروه خوش ذوق مای اسکیپ تحقق پیدا کرد.

حالا هممون خیلی راحت تر از قبل میتونیم اتاق فرار بریم و ازش لذت ببریم و اینو مدیون زحمات گروه مای اسکیپیم.

وحید جابر زاده؛ هم بنیان گذار و مدیر بارکد اسکیپ

اولین اپلیکیشن جامع اتاق فرار که به همت دوستان عزیز از مجموعه مای اسکیپ طراحی شد و نوید تشکیل یه کار گروه متخصص برای انتخاب و معرفی و رزرو بهترین بازیها رو به مخاطبین میده

با آرزروی موفقیت هر چه بیشتر این دوستان

سامان روستایی، بنیان گذار و مدیر مگا اسکیپ

به به

انتظار ها به پایان رسید.اولین اپلیکشن رزرو اتاق فرار ایران.ممنون از گروه مای اسکیپ بابت تلاش و راه اندازی این اپلیکشن.

امین شیاسی؛ بنیان گذار و مدیر بوم اسکیپ

واقعا جای خالی یک اپلیکشن با رابط کاربری ساده در صنعت اسکیپ روم حس میشد که مای اسکیپ به بهترین شکل این خلع رو پر کرد.تقدیر و تشکر بابت اپلیکشن خوبتون

سهیل عزیزی؛ بنیاد گذار و مدیر استار اسکیپ

این برنامه برای کسانی که عاشق اتاق فرار هستن خیلی مفید و کاربردیه ، دسترسی آسونی به لیست اتاق های تهران و شهرهای مختلف داره حتی ژانر بازی هم میشه فیلتر کرد ، جدا از اینا فضای برنامه و داینامیک اسلاید ها جذابه

من که راضیم

اشکان پناهی؛ بنیان گذار و مدیر دیپ اسکیپ

تبریک به تیم مای اسکیپ برای طراحی این اپلیکیشن خلاقانه که واقعا کمبودش داخل این صنعت حس می شد و خوشحالم که عزیزانی مثل شما رو داریم که دلسوزانه برای معرفی اتاق فرار به تمامی مردم بی وقفه تلاش میکنید(خدا قوت)،به امید روزی که تبلیغات این عرصه رو روی بیلبوردهای اصلی شهر تماشا کنیم

 

علی جمالپور؛ بنیان گذار و مدیر اسکیپ فا

چى بهتر از این براى کسایى که اتاق فرار میرن،راحت وارد یه اپلیکیشن میشن،هر ژانرى که میخوان جستجو میکنن و اطلاعات بازى و همه چى رو راحت میبینن و اتاق مناسب رو انتخاب میکنن

تبریک میگم به گروه ماى اسکیپ و امیدوارم روز به روز باعث پیشرفت این صنعت بشید ...

سینا غلامیان؛ بنیان گذار و مدیر لوکو اسکیپ

سایت و اپلیکیشن عالیه قشنگ معلومه یه ایده ى فکر بزرگ پشتشه و اینکه فقط مخصوص اسکیپ روم های تهران نیست و در همه شهرهای ایران اتاق فرار معرفی میکنه عالیه ، کار کردن باهاش خیلی ساده و راحته و نکته خوب بعدی اینکه فقط کسایی که بازی رو رفتن میتونن نظر بدن . در کل که تبریک میگم با وجود تیم های خوبی مثله شما روز به روز شاهد رشد در اتاق فرار خواهیم بود

سهند بختیاری؛ هم بنیان گذار ژوپ گیم

 

منبع: فردا

کلیدواژه: اتاق فرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیش دستوری به پیامک بانکی

به تازگی نامه‌ای به دست دنیای اقتصاد رسیده که نشان می‌دهد بهمن سال گذشته، بانک مرکزی به تمامی مدیران عامل بانک‌ها دستور داده تا با در نظر گرفتن تمهیدات مناسب، بستر جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را به جای سیستم ارسال پیامک‌های انبوه بانکی ایجاد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما این موضوع آن‌طور که به نظر می‌رسد ممکن است نه تن‌ها به حل مشکل هزینه‌های بالای پیامک‌های بانکی کمک نکند، بلکه مشکلات دیگری را هم برای بانک و هم برای کاربران این اپلیکیشن‌ها ایجاد کند. اگر بتوان مساله بی اعتمادی عمومی کاربران به این اپلیکیشن‌ها به سبب مشکلات مربوط به حریم خصوصی را کنار گذاشت، باز هم همچنان نمی‌توان به امنیت کامل حساب‌های کاربری این پیام‌رسان‌ها اعتماد داشت.

مشکل هزینه و کارمزد پیامک‌ها یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خدمات بانکی است که هم بانک‌ها و هم مشتریان بانکی را درگیر خود کرده است. سال گذشته بود که به ناگاه اپراتور‌ها هزینه پیامک‌های بانکی را به طور ناگهانی افزایش دادند. این موضوع موجب شد که بانک‌ها و مشتریان نسبت به این هزینه‌ها اعتراض کنند. از طرفی بانک‌ها بسیاری از خدمات پیامکی خود را به‌صورت رایگان و بخش دیگری از آن را با آبونمان سالانه ارائه می‌کردند که این هزینه هم ناچیز بود. از طرف دیگر مشتریان بانک‌ها اعتقاد دارند که، چون بانک با استفاده از سپرده‌های آنان درآمدزایی می‌کند، بسیاری از خدمات اولیه را به رایگان ارائه دهد. اما نکته اینجاست که حجم بالای پیامک‌های بانکی به یکی از عوامل زیان بانک‌ها تبدیل شده و این موضوع مدیریت منابع بانکی را مختل کرده است.

حال به نظر می‌رسد که بانک‌مرکزی برای رفع این مشکل به دنبال این است تا با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، این معضل را حل کند. اما سوال اینجاست که آیا در چنین شرایطی حرکت به این مسیر مشکلات را حل خواهد کرد؟ در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی متعددی در کشور وجود دارند که هرکدام تلاش کرده تا در حوزه خاصی قوی‌تر از دیگر رقبا عمل کنند. برای مثال پیام‌رسان بله در کنار ایفای نقش پیام‌رسانی، امکان ایجاد و انجام پرداخت‌های بانکی را برای اعضای خود به وجود آورده است. البته ناگفته نماند که این پیام‌رسان با همت بانک ملی ایجاد شده است.

پیام‌رسان سروش+ نیز تلاش کرده تا چنین خدماتی را بر بستر خود ارائه دهد. دیگر پیام رسانی که در کشور میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد، پیام‌رسان ایتاست. این پیام‌رسان هم تلاش کرده تا شباهت زیادی به تلگرام داشته باشد تا از محبوبیت این پیام‌رسان قدیمی میان ایرانیان، به عنوان مزیت رقابتی خود استفاده کند. به‌طور کلی پیام‌رسان‌های داخلی تلاش کرده اند تا با بهبود خدمات، کاربران خود را افزایش دهند. اما مساله‌ای دراین میان مطرح است که می‌تواند میزان نارضایتی اجتماعی از چنین تصمیمی را افزایش دهد.

کوچ پیامکی چه مشکلاتی خواهد داشت؟

به‌رغم تمام مزایایی که پیام‌رسان‌های داخلی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارند، اما مساله امنیت کاربران برای بسیاری از افراد مطرح است. شواهد مختلفی از سانسور محتوا یا حتی تخلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران توسط اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی وجود دارد و این مساله نگرانی‌ها از استفاده از این پیام‌رسان‌ها را افزایش داده است. همین مساله باعث شده به‌رغم تمام مشکلاتی که استفاده از تلگرام دارد، همچنان این پیام‌رسان میان ایرانی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

در حال حاضر آمار‌ها نشان می‌دهد که پیام‌رسان تلگرام ۴۴ میلیون کاربر ایرانی دارد. این در حالی است که برخی آمار‌های داخلی نیز نشان می‌دهد که تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا هم در همین حوالی قرار دارد، اما مساله اساسی اینجاست که بسیاری از کاربران این پیام‌رسان نه به اختیار خود بلکه به اجبار در آن حضور دارند. ارائه سرویس‌های مختلف در دانشگاه‌های کشور روی ایتا و همچنین اتصال سرویس‌های قوه قضائیه روی این پیام رسان می‌تواند از جمله دلایل اصلی رشد قابل‌توجه تعداد کاربران ایتا باشد. در نتیجه اعتماد‌سازی میان کاربران باید با دقت بیشتری میان کاربران صورت گیرد.

از دیگر مشکلاتی که ممکن است کاربران با آن مواجه شوند، مشکلات مرتبط با رابط کاربری پیام‌رسان هاست. هرچند تلاش شده تا رابط کاربری این اپلیکیشن‌ها مشابه نمونه‌های خارجی باشد که پیش‌تر از آن استفاده می‌شد، اما همچنان یادگیری کار با پیام‌رسان‌ها یکی از معضلاتی است که کاربران میانسال و کهنسال را درگیر خود خواهد کرد.

رابط کاربری یک سیستم پیامکی بسیار ساده بود و با توجه به سبقه استفاده از آن، بسیاری از کاربران میانسال و کهنسال می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند، اما مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند برای این قشر از کاربران سخت باشد. علاوه بر این قشر، قشری که از سطح سواد دیجیتالی پایین تری برخوردارند، مانند ساکنان مناطق روستایی، هم چنین مشکلاتی در استفاده از پیام‌رسان‌ها خواهند داشت.

این قشر همچنین با مشکلات دیگر از جمله عدم‌دسترسی به اینترنت مناسب هم رنج خواهند برد و در صورت عدم‌دسترسی به اینترنت، توانایی استفاده از خدمات بانکی را نخواهند داشت. همچنین استفاده از این خدمات نیازمند بهره مندی از گوشی هوشمند است که ممکن است بسیاری از افرادی را که در سطح پایین درآمدی قرار دارند هم درگیر کند. یک سیستم پیامکی تقریبا در تمامی تلفن‌های همراه از هر رده‌ای امکان پیاده‌سازی دارد. اما استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان نیازمند گوشی هوشمند است.

چه راه‌حل‌هایی وجود دارد؟

در حال حاضر تمامی بانک‌ها از اپلیکیشن‌های مخصوص به خود استفاده می‌کنند. بانک‌ها می‌توانند خدمات پیامکی خود را بر بستر نوتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن‌ها توسعه دهند. این موضوع حداقل می‌تواند تا حدودی از نگرانی کاربران درخصوص امنیت اطلاعات خود بکاهد؛ چرا که پیش از این اعتماد‌سازی بیشتری در این خصوص انجام شده و درحال حاضر تقریبا خیل عظیمی از مشتریان بانکی از اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند. بهبود رابط کاربری یا توسعه یک اپلیکیشن خاص برای این حوزه هم می‌تواند یکی از راهکار‌ها باشد. ساده‌سازی رابط کاربری می‌تواند مشکل بسیاری از افراد را در استفاده از پیام‌رسان‌ها بهبود بخشد.

اما نکته اصلی این است که توسعه یک اپلیکیشن جدید می‌تواند هزینه بیشتری را روی دست بانک‌ها بگذارد یا بازطراحی رابط کاربری کنونی بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به ریزش کاربران منجر شود. از دیگر راهکار‌ها هم می‌توان به شخصی‌سازی پیامک‌ها اشاره کرد که به موجب این موضوع، هم تعداد پیامک‌های ارسالی کاهش می‌یابد و هم می‌توان به طور شفاف تری دلیل کسر هزینه را به مشتریان توضیح داد. از طرف دیگر هم مشتری می‌تواند به انتخاب خود و فقط برای تراکنش‌های خاص پیامک دریافت کند.

دیگر خبرها

  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • عضو حماس: دستور تخلیه رفح تحولی خطرناک است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید